به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس مرکز آموزشهای آزاد دفتر تبلیغات اسلامی صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این که این مرکز از ادغام و ترکیب سه مرکز پرسابقه دفتر تبلیغات اسلامی ایجاد شده است، ابراز داشت: مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان، مرکز آموزش های ادبی و هنری و نیز مرکز آموزش های فرهنگی و کاربردی سه مرکزی هستند که از سال های ابتدایی انقلاب اسلامی، آموزش های لازم را به طلاب علاقه مند ارایه می دادند و از این پس با ادغام آن ها، مرکز آموزشهای آزاد زیر نظ مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع)، در دوره جدید به کار خود ادامه می دهد.
حجتالاسلاموالمسلمین عبدالرسول هاجری افزود: این سه مرکز انصافا در سال های گذشته خدمات فراوانی را انجام داده و طلاب و روحانیون بسیاری را در عرصه های دینی و هنری و فرهنگی و نیز کودک و نوجوان پرورش داده اند.
رییس مرکز آموزشهای آزاد همچنین با اشاره به نیازهای روزافزون جامعه در عرصه ارایه و آموزش معارف دینی، گفت: با توجه به قدرت مانور و انعطاف پذیری که آموزش های کوتاه مدت دارد، ما می توانیم به نیازهای روزآمد، پاسخ روز آمد بدهیم.
وی خاطر نشان کرد: در دوره جدید می کوشیم مرکز آموزش های آزاد به مرکزی راهبردی به منظور پاسخ به نیازهای دینی جامعه و ارایه آموزش های کوتاه مدت تبدیل شود.
رییس مرکز آموزش های آزاد دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به این که در گذشته در سه مرکز یاد شده عموما آموزش های حضوری به دانش پژوهان حوزوی ارایه می شد، گفت: در دوره های جدید روش های آموزش حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری در این مرکز ارایه می شود، ضمن آن که در مورد دوره های حضوری نیز تغییراتی ایجاد کرده ایم.
وی با اشاره به توسعه آموزش های حضوری در این مرکز تاکید کرد: از ابتدای آذرماه سال جاری آموزش های تک درس در این مرکز داده می شود، ضمن آن که با همکاری معاونت تهذیب حوزه ، برنامه ای در دست اقدام داریم تا اخلاق و فقه کاربردی در قالب تک درس و با حضور حجت الاسلام فلاح زاده به طلاب مدارس علمیه ارایه شود.
حجتالاسلام و المسلمین هاجری همچنین با بیان این که طرح آموزش های رسانه ای در این مرکز در دست طراحی است، اظهار داشت: خوشبختانه در بحث دوره های غیر حضوری، طرح ارایه آموزش های مجازی در این مرکز طراحی شده است.
وی در ادامه گفت: در سال جاری ما توانسته ایم مبلغان روحانی در 15 استان کشور را تحت پوشش آموزش های خود قرار دهیم.
حجتالاسلاموالمسلمین هاجری همچنین با اشاره به ایجاد گروه نیازسنجی در این مرکز به منظور رصد موضوعات و نیازهای روز جامعه در ارایه آموزش ها، بیان داشت: امسال برای اولین بار دوره فقه کاربردی و حکومتی در این مرکز به مرحله اجرا در آمد و 80 طلبه در دو گروه تربیت مبلغ احکام و تربیت استاد احکام به صورت فراگیر تحت آموزش قرار گرفتند.
رییس مرکز آموزش های آزاد دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: دوره های تربیت مربی قرآن نیز شامل تربیت مبلغ قرآن، تربیت محقق قرآن و تربیت مدرس قرآن از آذرماه امسال شروع می شود.
وی با اشاره به این که عمده مخاطبان ما ، طلاب و روحانیون هستند، گفت: البته ما در کنار عزیزان روحانی، به ارایه آموزش های کاربردی به اقشار تاثیرگذار جامعه همچون دانشگاهیان، معلمان، مدیران و اصناف و ... می پردازیم.
وی افزود: هم اکنون دوره تربیت مبلغ در دو سطح مقدماتی و تکمیلی در سه بخش وهابیت، مسیحیت و عرفان های نوظهور در این مرکز فعال است.
حجت الاسلام و المسلمین هاجری در ادامه با اشاره به این که دوره آموزش های ادبی و هنری در 12 رشته هنری دایر است، گفت: یکی دیگر از کارهای قابل توجه ما در این مرکز، تشکیل گروه اقدام سریع با هدف رصد موضوعات و نیازهای جامعه در کوتاه مدت بوده است تا بر این اساس آموزش ها به گروه های مورد نظر ارایه شود.
وی در خاتمه با اشاره به این که تعداد کل دانش پژوهان فعلی این مرکز، بالغ بر یک هزار و پنجاه نفر است، ابراز داشت: هم اکنون در دوره پودمانی عمومی 434 نفر، در دوره تربیت مربی کودک و نوجوان 108، در دوره تکمیلی وهابیت 91 نفر، دوره تکمیلی عرفان های نوظهور 85 ، دوره های ادبی وهنری250 نفر و دوره فقه کاربردی 88 طلبه خواهر و برادر تحت آموزش های مرکز قرار دارند.